Wednesday, March 14, 2012

Salam rindu

Assalamualaikum...


fuhh... pandang kiri..pandang kanan... hahaha curi pakai laptop abang ni..huhu

apa khabar korang semua? Sorry sangat sebab tak dapat reply comment, or jalan blog korang sejak dua menjak bermenjak2 ni... sebab laptopku tersayang sudah rosak dan tiada jalan pintas untuk diperbaiki.. tapi jangan risau, hanya fizikalnya yang rosak, akhlaknya masih elok lagi yer..

maybe aku tak dpt nak menghapdate blog sampai hujung bulan ni.. Almaklumlah, sedang sibuk menanti kehadiran abang dan kakak dari malaysia untuk bersiar2 insya allah minggu hadapan..Lepas tu aku akan balik malaysia pada 25hb March 2012..  Kepada kengkawan yang menanti kepulanganku terima kasih, yang tak menanti pun takpe... usah dinanti... penantian itu satu penyeksaan.. (serius merepek)..

Ha, ada berita best.. haha.. kalau ada sesape minat nak order handbag dari italy, boleh add aku di facebook. Boleh pm kat sana ye, sebab hp cokia ku hanya mampu online fb je.haha


Ok, aku tak mampu nak taip panjang2. Hanya salam yang mampu kukirimkan kepada saudara mara dan sahabat handai di malaysia, haha.. tunggu kepulanganku... nanti balik, aku akan umukan kawan baru aminah :)... 


ps: aku selitkan contoh gambar..hahaha... menarik tak? jgn lupa yer..sebelum kepulanganku akan ku bawa handbag yang berkilo2 untuk mereka yang dah order.haha... 

rinduuuu blog ni..rindu korang..hehehe.. :)



12 comments:

blog-tips-kurus said...

uuuuuuuuuuu... jauhnya!
jangan lepaskan peluang keemasan ini. hehe!

merahitujambu said...

wah..terus jatuh cinta..XDnk tgok dulu jap

biQa Hatmin said...

memang emas..sgt emas...

mij dah jatuh hati? baik2... hehe.. silalah buat order

AmyZana said...

memanglah berminat nak beli beg tu tp mesti mahal kan? -_-

Azhafizah[フィザ] said...

selamat kembali ke malaysia biQa..nanti fiza terjah tengok tengok ye.

Mr. Doctor said...

bestnya deme dok kat obersie.. nak handbag gak.. haha.. tapi nak pree..

L said...

waa. kat sana takder ker jenis2 tab yg murah2?? hihi

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

L said...

jom tambah ilmu sambungan.=) http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/babi-puncanya.html

steffany daph said...

woo, handbag yg cantik :D welcome back to malysia.

steffany daph said...
This comment has been removed by the author.
Giancarlo said...

felice giornata .... ciao

dong dong23 said...

fitflops sale clearance
jordan shoes
michael kors
nike roshe flyknit
coach factory outlet
replica watches
ralph lauren outlet
kobe bryant shoes
marc jacobs
true religion outlet
michael kors outlet online
nike outlet store
pandora jewelry
oakley sunglasses
lebron james shoes
louis vuitton bags
nike outlet
nike huarache shoes
louis vuitton outlet
gucci
coach factory outlet
christian louboutin sale
fitflop sandals
true religion
coach factory outlet
hollister clothing store
ralph lauren sale
christian louboutin shoes
christian louboutin shoes
adidas uk
coach canada
cheap oakley sunglasses
adidas originals shoes
gucci outlet
coach factory outlet
basketball shoes
ralph lauren polo
true religion jeans
asics shoes
louis vuitton outlet
20167.12wengdongdong