Sunday, May 13, 2012

I'm Back

Assalamualaikum!

Ciao Bello?Ciao Bella? Pronto? Ok sudah..  Zaman Italy sudah lama berlalu, now aku berpijak di bumi nyata..di tanah tumpah darah,muntah, dan lain-lain. Bila bukak semula blog ni rasa kesian dengan tuan blog ni.. Apa dah jadilah dengan blog ni kan..bersawang..labah-labah pun berekor-ekor.. anai-anai pon ada tapi dah mati dulu. 

Masih ingat lagi? Siapa? Budak ni...


Tudiaaaa...

Kenal lagi? Si Aminah ni. Haha..saje je enter frame kat situ. Nampak tak kesibukan dia, mana nak pam tandas sumbat, mana nak mop, mana nak menyapu.. baldi pun bocor.. kesian betul.. sebab tu lah blog ni tak berupdate sejak balik haritu.

Tapi sebab utama nya ialah kesibukan yang melanda aku sejak balik haritu. Bukan buat-buat busy tapi memang betul busy agaknya sebab memang tak sempat nak mengaktifkan diri. Biasalah kerja yang dah berbulan ditinggalkan kembali menagih kasih. 

ALhamdulillah sekarang kuantiti kerja semakin susut. Makan masa betul nak menyusutkannya. Lega.... Oleh kerana laptop sebelum ni sudah pupus dimamah usia, makanya sekarang ni banyak benda kena buat baru. File-file lama memang dah sah-sah terhapus dari pandangan mata. Apa dah jadi dengan blog jiran tetangga pun aku tak sempat nak terjah lagi. Insya allah nanti aku cuba la baca mana-mana blog yang lalu lalang dengan bahagianya di blog ni.

Ok lah sahabat sekalian alam maya, nanti akan difikirkan apa tajuk yang sesuai untuk dimuatnaik. Kalau tengok masa memang mengjelesi kita. Jadi aku ciao dulu. 

pstt.. kalau tengok Aminah tu lain sikit sebab dah lupa sikit muka dia. Hahaha.. 

9 comments:

ArifChangmin said...

sian aminah , meh sini nak tlong :D

miza kimbum said...

lama bangat bak tunggu blig nie terupdate....eh ? kroh kroh kroh.....

biQa Hatmin said...

ariff: mekasih abg ariff.. adik aminah ni memang tengah cari pekerja kontrak cuci lantai.haha

miza: hehehe terima kasih emnunggu..walau sekadar blog budak hingus ni..haha

Mia Meymi said...

hehe. lame tak singgah blog biqa. :)

keri ikhwan said...

aminah dah jadi lain! adakah disebabkan proses tumbesaran?

Azhafizah[フィザ] said...

selamat kembali biqa..lepas ni kene arrange jadual leklok tau..hihi..happy dah kembali semula.^__^.selamat berblog kembali..eh berapa banyak kembali da..welcome back!

biQa Hatmin said...

mia: hehe dha singgah tu meh masuk..

keri: yelah dia dah makin besar makin matang dalam kehidupan...anjakan paradigma

fiza: kembalilah kepadaku..lalalalala...haha tq fiza, baiklah jadual akan disusun rapi..

merahitujambu said...

bila lagi g sana??nk oder brg ni..XD

biQa Hatmin said...

MIJ boleh je order ape tu? nanti email.. anytime boleh order..