Friday, November 18, 2011

Minta Bagi Cadangan Tajuk Cerita

SALAM BLOGGERS!!


HA...HI....HU...

FUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

OK ITU BUKAN JAMPI TAPI...MANDREM...HAHA

NI SHORT ENTRY.. JUST NAK TANYA KORANG..ADA SESAPE TAK LEH BAGI SATU TAJUK YANG BEST UNTUK KOMIK BARU... SENANG JE KORANG TAK YAH BUAT ENTRY TAK YAH LINK BANNER BAGAI..HEHE..

KORANG KOMEN JE KAT BAWAH NI AND BAGITAU AKU..

TAJUK: (bebas)
GENRE: (romantik, seram, komedi,superhero dan sebagainya)


SO LEPAS NI AKU NAK FIKIR2 KAN MANA TAU CADANGAN KORANG TU CAMBEST..

AND SPECIAL NYER !!! NANTI AKU TAG & CREDIT CERITA TU KAT KORANG.. 

KALAU ADA TAJUK YANG TERPILIH AKU AKAN BUAT KOMIK TU..SECEPAT MUNGKIN..HAHA


TQ YOU ALL!!! 

17 comments:

EyqaLuvender said...

Realiti Superhero yg Nerd,superhero
Maraton 14 Hari mencari Cinta,romantik komedi
Aku dan Puteri Bunian,romantik seram
Hik3...sesuka hati kte je bg tjk.

BiQa HatmiN said...

pergh...terbaik tajuk punya banyak..hahaha...tq2...

NZ Diaz said...

basto si superhero! hahahaha merepeknya T_T

BiQa HatmiN said...

basto bin ape zaid???hahaha

~M!55 @N!ME~ said...

Kisah Cinta Komedi Superhero Dan Ponti Anak Dewasa. haha. sumpah merepek tajuk ni.

BiQa HatmiN said...

@~M!55 @N!ME~ ok jugak..komik tak kisah merepek lagi bagus.hahahaha

ruby sarip said...

akak,
buat kisah cinta kat universiti,
pompuan ade pakwe dan lelaki ade awek tu asyik terserempak kat mne2 je..
last last dorang jatuh cinta antara satu sama lain..
pastu, ade kontrovesi, penghalang, ramai tak suka dorg bersama..
last last tu happy ending.. hohohoXD
xmo ade bunuh2..
hihihi

Shahzan said...

Tajuk : Kerana Tudung Hitam
Genre : Cinta Romantik
sinopsis: seorang lelaki jatuh cinta pada perempuan tu kerana tudung hitam yang dia selalu pakai.. dan dia telah hadiahkan sehelai tudung hitam masa hari lahir perempuan tu.. perempuan tu xkenal siapa yg bagi.. perempuan tu selalu pakai sebab cantik.. tiba suatu masa.. perempuan tu akhirnya tahu siapa yg bagi.. dan mereka saling cinta..

errr siap ade sinopsis.. haha..

Phat said...

biqa phat cadangkan tajuk "jom lepak phat corner" hehehehe

私の名前はMrs Lanun Daratです。 said...

salam biqa,
kalo nak ikut musim,pengemar suka baca cite cintan cintun time remaja..yg happy ending.

komik komedi lebih baik 3 4 colum..

komik seram..lebih molek kalo buat pengajaran sekali.bukan seram menakutkan semata2.contohnya wat komik buang bayi,last roh bb datang tuntut nyawa maknya.pengajarn,jgn pandai buat tapi pastu bunuh anak..

komik superhero tempatan?negara kita ni feymes ngan cicak gecko ...buat gecko gurl..kejenye merawat pesakit aids...merangkap citer merepek..hahahaha

komik untitled,haaaa...buatlah carca marba hehehe

Hardy_Hunt2 said...

kak yong...min siam nak cite gangster...gangster poyo...tajuknya...hmmmm......kakiku dibibirmu....amacam ok tak tajuk tu hahaha ;P

cik ika said...

tajuk, teman lelakiku si cinderella..
genre komedi..heheheh..

MissVanilla said...

tajuk- Result Terakhir
genre- sedih

seorang gadis telah menduduki exam pmr. bila result dh keluar, dye mendapat 8A dlm semua subjek. malangnya suatu hari dye ditimpa kemalangan jalan raya...... bla2....


idea xberapa bernas...hehe

lynenotsocute said...

salam..idea ni dtg time makan nasi ayam..emm

buat cite psl lelaki ni yg suka kt sorang pmpuan..

akhirnya dorang jatuh cinta..but laki tu baru tahu yg pmpuan tu ad alzheimer(penyakit lupa)

so pmpuan tu slalu lupa yg die ad pkwe stiap kali tiba hari sok..

so laki ni cbe buat mcm2 stiap hari utk biar pmpuan tu ingat die..


mcm tu la..ending ye x thu nk mcm mne..(^.^)

DzuLagiL said...

penghibur yang terpinggir

seseorang yg slalu menghiburkan orang lain, walaupun, ramai yang tidak menyedari kewujudannya...

Hardy_Hunt2 said...

ok ni sinopsis utk cerita tu.Tajuk: Kakiku dibibirmu (hehehe) ~ 2 @ 3 org watak gangster,dtg tagih utang dekat sorang pakcik(kira diorang ni along lah).tp pakcik tu xda duit nak bayar.sedang diorg tgh nak balun pakcik tu,dtg lah anak pakcik tu yg cun melecun..semua gangster tu pn x jd nak balun pakcik tu,tetiba berubah jd baik sbb nak tekel anak pakcik tu.sjk dr masa tu,suma gangster tu tergila2kn awek cun tu.at d end of the day,gangster2 poyo tu pn berubah n kembali ke pangkal jln gara2 awek tu...gitulah alkisahnya...yg lain tmbh sendiri...bleh x kak yong?hehe (^___^)

BiQa HatmiN said...

wah appreciate idea2 korang ni... nanti aku fikirkan...huhu TQ