Thursday, November 17, 2011

Shahrul Aswari Gol!

Tajuk: Gol Malaysia 
By: BiQa









pesanan aku pada korang: sorry kalau cara jaringan gol tu terlalu hiperbola...hahaha sebenarnya just nak ckp tahniah je...nak tgk gol yang betol g la carik kat youtube..hahaha.... boleh malaysia boleh... !





(credit to goanimate)

10 comments:

Mia Meymi said...

haha. sempat lagi..
apepun, malaysia terbaik.. :)
tahniah..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

terbaik lah malaysia, terbaik shahrul aswari. Tahniah malaysia, tahniah gak kat adik upsr yang dapat 5 A, dan lain lain A.

Aiman said...

haha! tahniah Malaysia!

Phat said...

wah terbaik la biqa..rasa nk copy je entry ni nk post kat blog phat..apa pun malaysia berjaya lenyapkan ego indon hehehe

BiQa HatmiN said...

@Mia Meymiye malaysia best...hehe

BiQa HatmiN said...

@Aiman

@! AzzaAzman @ Chempaka Sari !

ye malaysia power..tapi apsni jangan overconfident lak..huhu

BiQa HatmiN said...

@Phat

nak copy je la phat..hehe xde hal punya...huhu

Rosalia said...

hahha.nice :D

Phat said...

yey yey tq biqa

cik ika said...

terbaiklah Mayasia!