Saturday, August 18, 2012

Salam Aidilfitri dari Kami!


Dam..Dam...Dum... Bunyi mercun! 

Assalamualaikum kawan2 semua. Mungkin hanya mengambil sedikit kesempatan untuk mengucapkan SALAM AIDILFITRI buat semua kengkawan kat alam maya ni. Mohon seribu kemaafan andai terkasar bahasa, tersilap bicara, terlebih kata dan segalanya. 

Sebagai seorang blogger: Saya memohon maaf andai ada pendapat serta segala isi kandungan blog yang menyinggung dan menyentuh isi perut semua yang membaca. Segala yang tertulis adalah secara spontan dalam otak pemikiran ni dan tak ada skrip, jadi penapisan adalah tidak pernah dilakukan.OPS....

ikhlas dari kami:
Aminah & Biqa



11 comments:

BiskOt said...

bika~ biqa. dpt x kad raya mariam..? keh4. selamat ri raya~.. maaf zahir batin juga ye. :)

El-Hardy said...

lama min siam x dtg cni, dah cantek blog ni..anyway samat hari raya kak yong n fren, walaupn kwn kat alam maya je tetap kwn jg kn. maaf zahir batin ;)

steffany daph said...

selamat hari raya bika (: lama sya tak dtg sini. hihi..

Maii said...

selamat hari raya :)

Mr. Doctor said...

selamat hari raya jugak.. Maaf kalau ada buat salah silap =)

♛ Azie Azra ♛ said...

selamat hari raya babe! :D

keri ikhwan said...

ingat siapala "kami" tu haha.
beriya aminah beraya. time pose hari tu senyap je.

merahitujambu said...

selamat hari raya dearr

biQa Hatmin said...

biskot: kad raya meriam? mana? ada bg yer?

min siam: selamat hari raya bro :)

steff: selamat hari raya.hehe lama xdtg tp dtg jugak gembira kita :)

mai: slamat hari ghaye jugekk ye

doc: sama la dengan ktia :)

azie: tq...selamat raya babe :)

keri: bulan pose aminah lapor takde idea kut...hahaha

mij:wink2:) hye MIJ camat hari raya :)

Azhafizah Md Nor said...

Salam Aidilfitri Biqa

merahitujambu said...

merindui mu dear