Wednesday, September 28, 2011

Aku Nak Buat Pesta Blog Walking!

Salam..
Hye..
Hello!
Yuhuuu!

Ini Aku Punya Cerita so, ni Aku Punya Planning untuk minggu pengangguran aku yang ke -13! (wah cepatnya dunia berputar..) .Seperti korang sedia maklum, aku adalah pendatang tanpa izin baru dalam dunia blog memblog ni..Jadi, semalaman suntuk aku mencari istilah BLOGWALKING ni. (saje je tambah ilmu di dada) haha.. 

And now!!! Now what??

Aku dah decide! Muktamad! tak de sape boleh halang aku. Aku Punya Suka la..kan korang kan..
Aku nak spent time untuk beberapa hari ni untuk buat "PESTA BLOGWALKING". Dah nama pun pesta , kalau aku sorang tak best la kan.. So kepada korang-korang dan korang semua yang nak join jom lah.. Aku tak offer apa-apa hadiah sebab aku buat suka-suki jer..hehe..

Yang bestnyer, aku nekad tahap cipan ni untuk buat lawatan penuh secara blogwalking ke blog-blog korang sampai ke titik noktah terakhir aku baca (ok ni tipu, korang jgn percaya).. Tapi aku akan cuba menginterestingkan diri aku membaca blog korang sebab blog korang semua OHSEM!

Jadi Apa tunggu lagi la dey! Tambi, aci, ane, minachi, amoi, mei mei (bukan bini Norman Hakim ok) popo, abang, adik, kakak, pakcik, makcik,...(tang orang Melayu punya heritage ni aku mintak maaf sebab tak dapat nak huraikan semua, byk sgt..hehe)..semua!!! Tinggalkan JEJAK Tapak kaki tanpa stoking korang kat bawah ni untuk memudahkan aku listkan lokasi lawatan untuk minggu ini. So sama2 lah kita bersama meningkatkan tahap kerajinan melawat jiran tetangga kita ya!

Thanks KORANG semua!
List down korang punya BLOG yang OHSEM tu.

8 comments:

imaza93 said...

http://imazara.com :)

merahitujambu said...

bagus2...

KaK LimAh Si SupiR said...

nak join pesta jugak! ^_^

BiQa HatmiN said...

ok yang ada tu nanti sy (aku) baca habis2 san..sebab memang tgh boring giler ni :) tq

HAFIZAL said...

pening banyak sgt colour

BiQa HatmiN said...

ok..sorry bro kalau pening.. tp thanks sudi tgk jugak :)

Sha said...

kemain smgt dye..hehehe..bgus2..blogwalking smpi lebam ea...ahaks

BiQa HatmiN said...

sha: biasalah baby lagi dalam dunia blog...nak merangkak pun semangat..hehe keep support me ok