Sunday, February 19, 2012

Aku dan MASA

Assalamualaikum...


......





.....





....


.....


.....


.....





WAIT!! Jangan lari... Dont worry kali ni aku tak buat lagi kerja tak senonoh macam intro entry yang lepas....fuhhhhh.....



TADAAA!!!! Okey, ni maksud sebenarnya.... Minggu ni agak busy bagi aku. Kerja-kerja banyak jugak, kerja yang dicarik pun banyak... Dan minggu ni aku rasa MASA tu cepat sangat berlalu.. Buat proposal, buat draft CP aku rasa memang tak cukup masa tu...tup tup... TING!!!! SABATO DE FERAGAMO... dah hari sabtu...  Tapi sampai bila pun masa tu takkan cukup bagi kita.. Kan??

Sebenarnya bukan masa tu tak cukup, Kita ni yang pandai mengatur dan membahagikan masa atau tidak. Itu pointnyer. Teringat lagu DEMI MASA by raihan... Actually dalam kesibukkan masa tu, aku sempat lagi join aktiviti kat WLA and tolong member buat poster (walaupun aku tak reti buat, hentam sajalah...) sedikit sebanyak boleh bantu aku release stress...

Ini hasilnya bila kerja tertangguh masih banyak..hahahaha... Aku harap, client tak marah... Lek der.. Last minit memang best....

DESIGN BUKU NOTA: by AAA
Tapi bila tengok hasil seni yang lain...Wahhh tiada lagi peluang untuk menang..sob sob..




DESIGN POSTER CINCAI:
Kalau tak diterima aku redha..sebab aku takde idea..hahahaha. Seorang sahabat..eh bukan dia adik ipor abang aku..Jadi, besan aku...Eh! BIRAS... yeke ek..ntah la lebih kurang la... adik-adik jugak.. Dia mintak tolong, aku pun boleh lah... asah bakat..hahahaha *gelak jahat




Itulah pengaturan masa aku sekarang ni.. Kerja tu tetap aku jalankan sebaik mungkin, dan dalam masa yang sama tidak lupa kita menghiburkan hati sendiri...dan menghulurkan bantuan sekiranya diperlukan.. Dan tidak juga dilupakan perkara wajib dan asas dalam kehidupan seharian. (berapa banyak dan......lah). So sekarang ni nak buat satu lagi aktiviti, make over muka alif ba ta ... Namun apa daya, kerja baru sudah tiba.. terpaksa hold lagi...


Pantun penutup BiQA:

Sorong papan tarik papan,
Kura-kura dalam perahu,
Suruh siapkan tak nak siapkan,
Dah tak cukup masa baru TAU!


p.s: Kalau free boleh baca cerpen or novel online lagi..hehehe OMBAK DIJIWA di blog PGGP







7 comments:

keri ikhwan said...

cantik gak poster tuu... cuma warna tulisan tu kena bagi lg menonjol.
bnyk gak keje yg ko siap. aku? adoi.. bnyk lg keje tertangguh ni

Ayie Abas said...

abg ayie tgok siti memang berbakat. teruskan berkarya yer...(pandai beri nasihat kat org jer..hehe)

banyak job bermakna byk income masuk ker siti?

wahhh..terharunya sempat lagi pomot OMBAK DI JIWA...ni yg buat tambah syg jer nih...haa3

loVe puRpLe said...

Comeinye... design note book tu(^-^)

biQa Hatmin said...

keri: aku ada keje baru ni..pitam2...hahaha

abg ayie: mekasih bro..hehehe... tumpangkan lalu je tu..nanti buat part3 yer..

love: tq2 tp tak menang...sob sob...

Azhafizah[フィザ] said...

samalah kita..bizi bebenor ni ha..buku nota dan poster tu cantik ^_^

Mie Hishamuddin said...

rajin la bqa!! cayalah!! =))

dong dong23 said...

coach outlet
nike blazers
nike air huarache
jordan retro
christian louboutin shoes
michael kors handbags
cheap jordans
louis vuitton handbags
nike uk
kate spade
cheap oakley sunglasses
mont blanc pens
kobe 9
true religion jeans
giuseppe zanotti
celine handbags
vans shoes outlet
true religion
gucci outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet
designer handbags
nike free run
rolex watches
michael kors outlet
nike uk
ralph lauren
michael kors handbags
oakley outlet
jordan 4
michael kors outlet
louis vuitton
vans shoes
louis vuitton handbags
gucci outlet
michael kors outlet
timberland outlet
nike air jordan
adidas shoes
adidas ultra boost
20167.12wengdongdong