Sunday, February 12, 2012

SAY NO TO VALENTINE

ASSALAMUALAIKUM W.B.T







Sudah terang lagi nyata, bahawa hukum meyambut hari Valentine, atau dikenali sebagai Hari Kekasih adalah HARAM. Disini, Aminah tidak perlu menyatakan dengan lebih terperinci kerana Aminah ingin semua sahabat di luar sana bacalah entri berkaitan di blog mereka:

Puisi ENTRI ROMANTIS BODOH, Asal Usul Valentine, Hukum & Hujah-hujah yang dikemukakan boleh rujuk di sini:

Ops... tunggu dulu.. dah baca? Pergi ke blog ini untuk dapatkan freebies SAY NO TO VALENTINE. Berkempen bersama dan memberi peringatan kepada semua. Tengok ni, comel tak? Banyak lagi di blog APIT.




Semoga kita mendapat ilmu yang bermanfaat. 

10 comments:

mira maisara said...

wahh..doddle diee. :)

Azek zk said...

sya bersetuju sgt tu say no to valentine.

Yumida said...

mesej terkesan di hati para remaja...doodle yg menarik n dialog yg menarik...teringin skrol hingga ke bwh...cara plg berkesan utk menyedarkn remaja ms skrg compare than esei yg berjela2...nama la remaja...x ske bc benda2 ya panjang2...so cara dakwah yg terbaik!

Warna Warni Kehidupan said...

NO for valentine FOREVER

Izz Faizah said...

yes, say no to valentine...:)

Ayie Abas said...

yesss... say no valentine day

say no helloween day

say no April foll day

say no lain2 day yang berasal dari agama lain.

mereka dgn agama mereka kita dgn agama kita.

keri ikhwan said...

eh, tak sangka ada link blog aku dlm jalan citer si aminah tu ... trimas
hot btul aminah kecik2 da ada org minat
14-2-12=0 .... tahun depan jadi negatif la nilai dia.. kreatif idea tu

biQa Hatmin said...

mira :)

azek: baguslah setuju :)

Yumida: alhamdulillah jika terkesan. panjang pendek tu tak kisah, yg penting niat untuk menyampaikan diterima :)

Warna: :) yup!

izz: betul3

ayie: ingat dua je, aidiladha dan aidilfitri..: )

keri: aminah memang hot... haha bila jenguk blog ko aku tetibe ada idea nak buat formula matematik.hahaha tu yang selit tu... kat blog ko entry dah panjang aku ringkaskan je.haha

Paan Sabri said...

betul tu.. saya mmg tak sambut velentine.. sbb takde makwe.. huhu



my new post1: sudah jupei
my new post2: iklan acura nsx sempena superbowl
my new post3: video: tetek bergerak
my new post4: smartphones kalis air

dong dong23 said...

celine handbags
oakley vault
michael kors outlet
ray ban sunglasses outlet
ghd hair straighteners
gucci handbags
coach outlet store online
lebron james shoes
louis vuitton outlet
cartier watches
fitflops sale clearance
kate spade
coach outlet
louis vuitton
louis vuitton outlet
toms shoes
louis vuitton outlet
nike uk
louis vuitton outlet
jordan 13
longchamp handbags
michael kors outlet clearance
michael kors handbags
cheap oakleys
jordan shoes
louis vuitton
michael kors outlet clearance
air max 90
coach outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
true religion jeans
nike air force
oakley sunglasses
tiffany outlet
christian louboutin outlet
replica watches for sale
nike air max
coach outlet
20167.12wengdongdong