Thursday, February 16, 2012

Versi Pelat: Potok


Lagu : POTOK
Nyanyian: Kiah (Adik Aminah)

Tersyesyat mayu bertanya
Tak tahu, tak tahu kemanga
Teryayu banyak ayasannya
Ku terjiam,..

Menysusur dikaki yima
Teryihat bayang wajah kemayin
Tershentuh hati bagai yuyuh (bukan yuu zulaikha)

Tanya shama potok apa sebab doyang
Jawab anggging yang gongcang
Teyebang buyung teyebang
Patah shayap diduga
Seandainya yebah... 
Kau mashi ada...

Teryayu mahu dan mahu
Teryupa apa yang penyu
Teryayu banyak ayasahannya
duk terdiam

Tak mudah namun tak shusha
Terseyah atas piyihan
Tersyentuh hati muya yuyuh..

Tanya shama potok apa sebab doyang
Jawab anggging yang gongcang
Teyebang buyung teyebang
Patah shayap diduga
Seandainya yebah... 
Kau mashi ada...


ya ya ya ya ya ya ya
ya ya ya ya ya ya yaaaaaaa

Tanya shama potok......

OK SIAP!!! SEbelum ada yang nak sepak aku laju-laju baik aku chow dulu... Ni lah akibatnya bila mood tak ada... memelatkan diri sendiri... sesekali..tak salah kan..Korang cuba nyanyi guna lirik ni kuat2 pastu feel habis... Puting tak buang lagi sebab tu sebutan dia ke laut... maafkan adik Kiah ye....

11 comments:

keri ikhwan said...

giler laaa.. haha
tersembur habis air liur nyanyi camtu

Ayie Abas said...

abg ayie pun dah terikut2 pelat sama nih..hahaha3

Hans said...

hahahaha
memang pelat habis nih


P/S : Assalammualaikum..Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 :-

1) Klik Semua Share Button(Facebook, Twitter, Google + dan LinkedIn)

2) Komen di entri ini LEBIH Dari 7 Perkataan

3) Promote dekat blog atau facebook kamu sekali yer :-)


http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans

Lee-kun said...

hahaha..giler comeylll..! lee-kun nyanyi sambil gelak jek..hahaha..

merahitujambu said...

ahahaha..comelnyaa..bebelit lidah saya ok..XD

biQa Hatmin said...

Keri: aku dapat rasa ko cuba nyanyi kan..

abg ayie: eh abg ayie jgn pelat2... hahaha

hans: ok hans, nanti free kita terjah..goodluck *(agak2 hans bc ke) haha

lee kun: oh lee kun..nyanyi gak ke...hehehe

mij: hahahaha...belit guna chopstick awok..

puteri.dyne94 said...

LOL..
lawak gileerr laa.
best try nyanyi lagu 2 versi baby! =)
hehhee
nice entry

Azhafizah[フィザ] said...

comel kalau budak kecik nyanyi..^^

loVe puRpLe said...

Semput nak follow lirik dia hehe(^-^)

suha said...

sumpah,cute!hehe

biQa Hatmin said...

haha..sesekali korang cuba jadi baby ok jugak...