Sunday, October 23, 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Wargh...seronok bila di tag..sebab ada gak orang yang sudi nak tag kita..haha..tapi aku rasa macam ada termiss one tag dari sape ek..aku lupe...serius sorry,sorry,sorry..

Kali ni Eyra tag aku pasal akak penmerah punya blog ni..ada apa? GIVEAWAY lah!

Hadiah dia banyak... Aku tak nak banyak aku nak NISA KAY je..haha..oh tak boleh.. ok2 aku nak yang canggih2 sikit eh cik pen merah.huhu
So kalau rajin2 terjah blog penmerah pun dapat hadiah la wey... aku join...xkura..nak join ni..so aku nak tag sape ha??


korang sorry tertag.hahaha

So kalau nak join sila lah ke Penmerah.com

Tempoh contest : 21 Oktober – 10 November 2011




3 comments:

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

hmm tak faham sangat, nak join segment ni kene buat apa? dan dapat apa?

p/s thanks awak sebb buat pop up komen..

BiQa HatmiN said...

@! AzzaAzman @ Chempaka Sari !

ni GA je kan..so sape yang nak join rasanya just buat entry, cter ckit2 and then backlink kan ke blog penmerah.syarat2 semua kat blog penmerah.com.

ur welcome.. hehe tapi2 kalau kadang2 terbyk entry...komen satu pun jadi lah..hehe sebab kdg2 ide amencurah2.hahaha ..boleh?

Ct Mawa said...

ahaha..kne tag la pulak..ok,,t mawa wat eyh..tQ