Saturday, October 22, 2011

Segmen Mencari Watak Komik Hantu Lapar



HANTU LAPAR??? APE NI???
Korang mesti tertanya2 kenapa tetibe je ada banner macam ni.. haha 
Aku nak buat segmen casting mengcasting secara maya...haha (dunia dah canggih bro)
Ok, macam ni. Aku nak buat komik baru bergenre SERAMMMMM sejuk dalam bulan ni.

Aku offer sesape blogger yang nak jadi actor/actress dalam ni.(nama sahaja) hehe..
Ada 4 watak utama ditawarkan!!!

Hero
Heroin
Hantu Lapar
Hantu 

So sape nak join mudah je..macam biasa:

1) Buat satu entry bertajuk di atas
2) Copy Paste Banner dan link kan ke blog aku
3)Korang bgtau nak jadi hantu ke manusia dalam drama ni..hehe
4) Comment kat bawah ni dan tinggalkan link blog korang.


SIMPLE KAN???
4 Blogger terpilih bakal memegang watak utama dan tiada royalti  ...hahaha

Keputusan adalah menggunakan RANDOM ORG. amacam setuju??

ape2 pertanyaan boleh diajukan kepada aku sendiri ok.

p/s: entry ni akan melekat sehingga 30 Oktober 2011 & Pengumuman calon berjaya adalah 1 November 2011  Anytime..
Penyenaraian akan dibuat.TQ

pindaan terpaksa dibuat sebab tak ramai yang nak jadi hantu lagi dah... dan aku tak sabar nak kuarkan watak2 korang...nantikan hantu lapar dikomikkan ok :)

Senarai calon di sini




KEPADA PEMENANG CONTEST REKA JALAN CERITA.MINTA MAAF ATAS KESULITAN KERANA HADIAH ANDA AKAN DIHANTAR PADA MINGGU HADAPAN. TERIMA KASIH

38 comments:

Kongsi Apa2 Aje said...

salam BW
menarik..jadi watak utama tu...sapa yang taknak...ekeke

tapi admin xley kot yer..ADMIN KONGSI...cam tak sesuai jer nama tu jadi watak utama...takde ciri2 nama antoo pun...haha (^_^)

BiQa HatmiN said...

@Kongsi Apa2 Aje

haha..admin..tukar nama popular la...taiko ka..abg long ka..hahaa

Kongsi Apa2 Aje said...

haha...tak sesuai lah. takpe admin ngah promote ni.ada lah "hero anto" yang lg hbt 6t...ekeke :P

BiQa HatmiN said...

@Kongsi Apa2 Aje

ok2, TQ SO MUCH ADMIN :)

Nurul Mazni Sawal said...

wahhh...menarik nie.. maz nk jadi hantulah.. hik3.. biqa, sy risau gak klu entry cm tu wat sesetengah terase.. especially newbie.. tapi dh post kan.. rilex jer lah :)

nurfarah ezzati said...

wow . hebat nye . cam best jer . xpe aa . jnji ada nama jugak masok lam komik kan


http://zattyhugugura.blogspot.com/

MissVanilla said...

nak jadi manusia. watak utama pun okeyh!

http://ikavanilla.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

.ain. said...

hyehye.. menarik. goodluck ye dgn cite seram tu. kalau da terbitkan announce tau :)

Aisya said...

kita join. teringin nak jadi hntu nih. alam maya pon alam maya lah. :P

http://miss-aisya.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

Tihara said...

alamak seram takut nya..:)

Phat said...

phat join

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

keri ikhwan said...

nak jadi hantu!! x kire... nak jugak!! haha

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

Fahuna said...

Join! :D

http://fahuna.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

AreFiSya Aien said...

ain join
http://arefisyaaien.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

http://acapsuur.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

also join here..hantu lapar RULESS!!!!
hahaha

fae jamal said...

rasa mcm best je nak join..hehe;)

aqyla iglesias said...

hyee , sy join yee :)
http://bileakustartmembebel.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

Huda Diaz said...

aku teringin nak jadi hantu ~

Life Is Beautiful said...

menarik....ramai yg nak jadik hantu....aku teringin nak heroin....bole ^_^

BiQa HatmiN said...

KEPADA YANG DAH JOIN TQ! NAMA ANDA DAH DISENARAIKAN.. YANG BELUM TU JOM LA TRY2... HEHE BYK APPLY WTAK HANTU.. SAPE NAK JADI HERO?HEROIN? MEH RAMAI2..HEHEHE

NOVA said...

heheheh.. saya nak jadi watakk sebagai hantu boleh dak...?? ngeee~~~~ :D

NasZ said...

macam menarik je. hehe.

Maya said...

http://akuchumeyll.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

BiQa HatmiN said...

@NOVA

Boleh je...join la...hehe kot2 random org tu nak pilih awk.hehe

BiQa HatmiN said...

@NasZ

hehe harap2 menarik la ye

Mia Meymi said...

chakk.. mia join..
x kesahla watak apepun .. hee.. :)

singgah jom .

http://miameymi.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

Saiazuan said...

tgk tajuk pn da tau klaka.. hahaha :D

Pendamba Mawar said...

http://pendambamawar.blogspot.com/2011/10/segmen-mencari-watak-komik-hantu-lapar.html

NURUL ASHIKIN said...

ermmm hantu?
http://ffullhousestory.blogpot.com

Pondok Usang said...

botul ke ade hantu begini... kene bukak buku mastika balik nii... hehe..

safwanmahzin said...

biqa boleh lagi ke ni???

BiQa HatmiN said...

@safwanmahzinboleh2...anytime nak tutup dah sebab dah draft jalan cter..hehe..nak join sila lah..

safwanmahzin said...

oksaya nak jadik hantu..piz2..hahaha

BiQa HatmiN said...

@safwanmahzin boleh2 baut entry pastu bg link kat sini eh..haha..nanti random org yang pilih..kira sape yang bertuah dia nasib baik la..haha...lek2 jer

safwanmahzin said...

ok im coming

safwanmahzin said...

ok finally..

lihat disni..

http://thelazy-ism.blogspot.com/2011/10/hantu-lapar.html

dong dong23 said...

celine handbags
oakley vault
michael kors outlet
ray ban sunglasses outlet
ghd hair straighteners
gucci handbags
coach outlet store online
lebron james shoes
louis vuitton outlet
cartier watches
fitflops sale clearance
kate spade
coach outlet
louis vuitton
louis vuitton outlet
toms shoes
louis vuitton outlet
nike uk
louis vuitton outlet
jordan 13
longchamp handbags
michael kors outlet clearance
michael kors handbags
cheap oakleys
jordan shoes
louis vuitton
michael kors outlet clearance
air max 90
coach outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
true religion jeans
nike air force
oakley sunglasses
tiffany outlet
christian louboutin outlet
replica watches for sale
nike air max
coach outlet
20167.12wengdongdong

chenlina said...

ugg boots
blackhawks jersey
flops
oakley sunglasses
oakley sunglasses cheap
uggs outlet
ray ban
polo ralph lauren
canada goose outlet
ralph lauren outlet online
chenlina20171113