Tuesday, October 25, 2011

Nuffnang Blog Award

Aku tengok nuffnang semalam tetibe bertukar wajah... GRANDis gitu..haha
Ada lah beberapa nomination yang dia suh cadangkan.. tapi aku pun blogger baru..mana lah tau blog ape yang best..tapi kalau korang nak calon kan diri meh ...aku tolong.hehe...sebab aku tak layak di nominatekan...aku pun tgh cari nak nominate sape..ada IDEA???

buat masa ni aku nak cari 4 calon dulu... untuk mereka2 ni.haha






(credit to goanimate.com)


7 comments:

Arif Aiman said...

aku suka la kartun ko.. haha!

siapakah.. ?

jgn letak nma aku.. siyes! *bajet haha!

bkn pa, stiap undian bermkna :)

travel ada dah sorang,, fatin liyana.. hehe

BiQa HatmiN said...

fatin liyana??ape blog dia? nak tgk..hehe ...haha... kita sama2 baru..nak cari otai2 ni..haha

narumi sakura said...

comel la pic ni..ade ke pertndngn cmni mcm mne nk vote blog orng ek?

http://narumiaida.blogspot.com/

BiQa HatmiN said...

narumi.. nuffnang yang buat..sy just mengilustrasikan jer..haha

Si Cipol said...

pergh..eh buat animation pkai software ap ni ek? cambest je..huhu

BiQa HatmiN said...

cipol..pakai macam2...sebab tak hebat sgt so cmapur2.. flash photoshop..dll..hehe

Si Cipol said...

wa rajinY..kira pro la gna flash & photoshop bagai ek..hebat..huhu..kudos :)