Sunday, October 9, 2011

Kalau Ini Namanya Cinta







"Kalau awak juga sayangkan saya begitu, insya allah jika panjang jodoh kita, saya akan berjumpa dengan awak suatu hari nanti..dan ketika itu izinkan saya untuk melamar awak menjadi permaisuri hidup saya..hingga ke akhir hayat.."


biQa: Kalau betul cinta..jom jumpa bapak bincang hantarannya...haha




korang boleh click kat gambar tu kalau tak nampak :) sorry kabur ckit..

15 comments:

Hati Batu said...

terus nak bincang hantaran?? ganas ni haha...
btw, sweet gak cerita mcm ni :)

Zaid Huda said...

gambar kabur sikit. susah nak baca tulisan. tapi cerita menarik, walaupun dah biasa jumpa, buat kartun jadi nak baca je. haha
:D

Ct Mawa said...

teringin jugak jumpe lelaki cm2 :)

Nyamuk Terbang said...

ok sgt sweet

Eyda Syahida said...

oke saya suke entry ni. nak boy cmtuuuu.. >.<

Rosalia said...

nice:)

Anonymous said...

good style..entry yg bagus teruskan usaha:)

Ticer Syah said...

payah la nak jumpa laki camtuh skang ni... banyak yang bernapsu napsi.. (-_-') hehe

NaRuFiQ said...

huhu sweet sangat~

Iwanski said...

segala2nya kerana nafsu... kita fight sama itu nafsu.. =)

BiQa HatmiN said...

@Hati Batu

haha..canggih kan :)

BiQa HatmiN said...

@Zaid Huda
zaid..sory sedang cuba baiki kualiti gambar.hehe
@Ct Mawa mawa..insya allah:)

BiQa HatmiN said...

@Ticer Syah
jomlawan napsi tu...kata iwanski

msredcheesecake said...

Jom jumpa bapak bincang hantaran?
Macam invitation je... Kang ramai pulak yg pegi jumpa bapak dia... Hheeee

BiQa HatmiN said...

@msredcheesecake
hahaha.... ok jer baru bincang..hehehehe