Wednesday, October 19, 2011

Diam-diam Rabu #2: Ben Ashaari

Aku secret admire dia???hahaha 
Abang UNCLE BEN ni aku dah lama dengar ura2 kat luar pasal dia.
So bila aku mula berblog, aku cari blog dia dulu.
And aku dedicated kan kartun ni untuk BEN ASHAARI..
amacam?? ok??haha.




10 comments:

Arif Aiman said...

make him know bout this! :p

Huda Diaz said...

nice one! mesti lepas ni dapat tumpuan. haha

BiQa HatmiN said...

haha... saje je nak test power.. tak tau la uncle ben tu nmpk tak entry ni.haha

Saiazuan said...

dia baca ke? huhu

Arif Aiman said...

a'ah? dia baca ka. ?

tsk.. kartun tuh sangat semart lah!!

make sure he know yaa.. :)

BiQa HatmiN said...

xpelah..ni karya sendiri...kalau dia baca baguslah..kalau tak xpe.haha...hanya suke2...

eika_feyzah said...

smart nye...mesti ben suka kalau dye tahu..eheehee

BiQa HatmiN said...

@eika_feyzah
haha..ben suke ke? topi adidas mahal tu beli ori..haha

KaK LimAh Si SupiR said...

biqa..bwat katun utk kaklimah satu..ehehe..bwat cantek2 gitu..ayu auwww :P

BiQa HatmiN said...

@KaK LimAh Si SupiR
alamak kak limah..yang ayu2 ni failed ckit..kalau yg macho2...boleh.hahaha