Wednesday, October 26, 2011

Kisah Telur yang...

Tajuk:Kisah Telur
Idea: BiQa





SEKIAN.

p/s:AKU NO KOMEN..hahahahaha

17 comments:

ahmad said...

samar2 sket =.=
ape ni??????
haha

Huda Diaz said...

tak faham -.-"
tapi cute anak ayam tu. haha

----- ----- said...

hehe...nie baru best...:)


NINJA Crew

BiQa HatmiN said...

@ahmadno komen.hahaha..bingung..oh bingung

BiQa HatmiN said...

@Huda Diazada isi tersirat tu..hahaha.

BiQa HatmiN said...

@----- -----best?tq2

tyra uyura said...

alamak! tyra blur la..

BiQa HatmiN said...

@tyra uyurabiqa sendiri blur...telur tu pun blur..haha ..

actualy dalam setiap telur kan ada anak...ayam...masa dia jadi telur, dah ada anak ayam dlm bdn dia..tapi mak bapak telur tu bengong tanya anak sape.hahaha..blur tak? no komen.kene bua tentry baru ni.haha

Arif Aiman said...

eh.. haha.. telur tak netas lagi boleh ckp psai ank dia.. haha! :p

BiQa HatmiN said...

@Arif Aimanaku pun confused dgn telur tu..haha

suha said...

erk skrg ni katak dh ada dlm blog cik suha,bkn bwh tempurung lala


cis,komen takde kaitan!damn,,


(^_^)

BiQa HatmiN said...

@suhahahaha.... bolehla tu...

narumi sakura said...

konkuklusinye-tolong jgan buang anak anda merata-rata jika 'ayhnye' tidak mengaku n tidak bertgungjwab. mereka adlh stu anugrah yng brnyawa

BiQa HatmiN said...

tq narumi tlg buatkan conclusion.hehehe

Lily said...

Mendalam maksud dy :)

BiQa HatmiN said...

hahaha@Lily

aimie amalina said...

huh!
jangan ikot aku
kekeke