Thursday, October 27, 2011

Menanti Sinar Pelangi Part 1

Tajuk: Menanti Sinar Pelangi
By: BiQa







BiQa: Hidup ibarat dalam terowong kegelapan yang tidak berpenghujung andai diriku tanpa cintaMu...

(credit to goanimate.com)

24 comments:

Hardy_Hunt2 said...

kak yong terer wat katun la...buat la tutorial camana nak wat katun tu.kita nk blajar la..ok kak yooonnggg...(^__^)

BiQa HatmiN said...

@Hardy_Hunt2 actually kak yong xpandai lukis pun... kak yong hanya gunakan campuran software untuk lukis dan edit.haha..tapi nanti free kak yong buatkan satu entry la..insya allah... :)

Huda Diaz said...

no 2 tu kenapa macam nak bunuh diri terjun kolam? haha

tapi kan, kenapa tak buat pakai tudung last-last?

BiQa HatmiN said...

@Huda Diaztq komen..tapi tu belum last g..hehe..insya allah part 2 akan bertudung..hehe

Ninie Dora said...

alolooo comelnyee..
thx singgah my blog :)
followed :)

Arif Aiman said...

eheeee... berhati jiwang la bika ni eh~

*bika.. err.. nak suggest boleh dak.. ? psg widget top komentor.. hehe.. sbb, smngt skit nk komen.. t boleh dpt natural backlink :p

Fitri Senin said...

ok kejap..saya cuma nak ckp yang blog ni very interesting =)

salam perkenalan =)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

kartun kartun ni semua awak lukis sendiri ke? semua sedih sedih...

----- ----- said...

cinta pada manusia akan hilang..

tetapi cinta pada illahi kekal abadi....


NINJA Crew

BiQa HatmiN said...

@Arif Aiman ok aiman.. nanti aku pasang k..aritu pasang tak jadi..ehehe

BiQa HatmiN said...

@Fitri Senin tq...salam kenal juga dari sy ye...

BiQa HatmiN said...

@! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! xalh guna software je.. semua sedih? ehehe..ada jgak yg xsedih la

BiQa HatmiN said...

agreed!@----- -----

BiQa HatmiN said...

@Ninie Doratq:)

Ku Azhar said...

mendalam kartun nie...hehehe ske2 :)

al_hakim said...

jiwang..hehe

Daddylicious said...

style sangat storynya...

safwanmahzin said...

knape macam sedih sangat ni'''=(

BiQa HatmiN said...

@Ku AzharTq..hehe

BiQa HatmiN said...

@al_hakimalamk jiwang ke...biasalah mood malam...

BiQa HatmiN said...

@Daddyliciouswah..tq2..

BiQa HatmiN said...

@safwanmahzin ilham time tgh sedih..itulah jadinye.haha

Mia Meymi said...

wah.. trbaik laa
mia suke..:)

aimie amalina said...

weee
walau hebat mncri cinta dunia
hebat lagilah mncari cinta Pencipta =]