Tuesday, October 25, 2011

Kerana BLOG...

Assalamualaikum W.B.T

Hye warga blogger sekalian.. Agak pelik tak entry ni. Sebab sebelum ni aku bukan suka mengarang sangat, sebab tu aku tak byk buat entry berbentuk karangan..segalanya aku zahirkan dalam bentuk komik dan gambaran.. Alhamdulillah dah hampir sebulan..WAH dah genap SEBULAN!!! aku berblog... Dunia blog ni memang macam2.. dalam blog ni ramai jugak orang yang sudi berkawan.. sweet september la korang ni.. Buat masa ni aku dah diikuti oleh 379 (time aku post entry ni) org follower.. thanks korang.. Actually aku macam agak aktif je berblog sebab aku tgh free..tapi lepas ni kalau dah busy aku xsure dapat update setiap hari atau tak.. Tapi buat masa ni, aku tak tau sampai bila riwayat laptop aku ni..sebabnya setiap 3 saat beliau akan berkelip..aduh daru tukar LCD screen aritu...Ni lah akibat orang tak berkarier macam aku ni..sesakkk..haha

Ok aku rasa aku sendiri nak letak rule..sebab kadang2 aku ni addicted sgt dengan blog... macam mana mau cari keje meh... so aku rasa aku buat 2 entry je lah satu hari...

1) Entry Bebas (pagi)
2) Entry Komik pendek (Malam)

haha..sedih..bila idea mencurah tak dapat nak buat kerana sang laptop yang nazak...

OK dah lah... thanks kepada semua yang singgah blog ni.. kalau ada idea2 nak buat cerita silakan.. haha...

8 comments:

Huda Diaz said...

baru sebulan dah famous. :D

BiQa HatmiN said...

eh2.. famous ke?haha.. mana ada famous..yang dt gpun ciput2 jer...tapi kira okey sgt tu dr takde..hehe tq gak DIAZ byk comment kat blog ni.hehe

aten said...

tahu takpe..sebuln je da femes..den ni dr tahun 2009..tp tu sbb mls update lan kan..sekrg tgh free update sepuas2nya..hehe..dpt surat posting of kos la lptop ke mne..diri kemane..aiyooo gonna miss it nt...;(

LL said...

ED Rangers 010 like!
:)

BiQa HatmiN said...

@aten
hehe...wah dpt posting lg best:)

BiQa HatmiN said...

@LL
ED RANGERS 007 HEY U!

safwanmahzin said...

ok biqa jangan lupa update nanti walau xselalu..=)

dong dong23 said...

fitflops sale clearance
jordan shoes
michael kors
nike roshe flyknit
coach factory outlet
replica watches
ralph lauren outlet
kobe bryant shoes
marc jacobs
true religion outlet
michael kors outlet online
nike outlet store
pandora jewelry
oakley sunglasses
lebron james shoes
louis vuitton bags
nike outlet
nike huarache shoes
louis vuitton outlet
gucci
coach factory outlet
christian louboutin sale
fitflop sandals
true religion
coach factory outlet
hollister clothing store
ralph lauren sale
christian louboutin shoes
christian louboutin shoes
adidas uk
coach canada
cheap oakley sunglasses
adidas originals shoes
gucci outlet
coach factory outlet
basketball shoes
ralph lauren polo
true religion jeans
asics shoes
louis vuitton outlet
20167.12wengdongdong