Wednesday, October 26, 2011

Bukan Saya Tak Romantik

Tajuk: Bukan Saya Tak romantik
Credit to: HAKIM 
Translate by: BiQa (",)









Sedang aku berjalan membaca entry blogger lain aku terjumpa blog PILIHANHATI ni. Isi kandungan nye bagus dan berinformasi.. yang paling best pasal dakwah.. mesej dan penyampaian menggunakan cara yang baik..sambil berblog, kita berdakwah .. Jadi aku saje je nak tukar imej cerita beliau kepada kartun di atas. Sebab malam ni aku rasa sunyik sepik ..nak post pasal sad ending nanti korang boring kan.haha.. so harap2 sama2 kita renungkan .,.thanks HAKIM..syukur alhamdulillah.

BiQa: Ya allah, jika dia jodohku permudahkanlah perjalanan kami..Peliharalah hubungan kami..Jika dia bukan jodohku, tunjukkan lah aku jalan yang benar.. sesungguhnya kau yang maha mengetahui segala isi hatiku..amin.. 


(credit to goanimate.com)