Wednesday, October 26, 2011

Bukan Saya Tak Romantik

Tajuk: Bukan Saya Tak romantik
Credit to: HAKIM 
Translate by: BiQa (",)









Sedang aku berjalan membaca entry blogger lain aku terjumpa blog PILIHANHATI ni. Isi kandungan nye bagus dan berinformasi.. yang paling best pasal dakwah.. mesej dan penyampaian menggunakan cara yang baik..sambil berblog, kita berdakwah .. Jadi aku saje je nak tukar imej cerita beliau kepada kartun di atas. Sebab malam ni aku rasa sunyik sepik ..nak post pasal sad ending nanti korang boring kan.haha.. so harap2 sama2 kita renungkan .,.thanks HAKIM..syukur alhamdulillah.

BiQa: Ya allah, jika dia jodohku permudahkanlah perjalanan kami..Peliharalah hubungan kami..Jika dia bukan jodohku, tunjukkan lah aku jalan yang benar.. sesungguhnya kau yang maha mengetahui segala isi hatiku..amin.. 


(credit to goanimate.com)

9 comments:

ainol akasyah said...

saya bukan taknak jadi romantik..cume belum masanye lagi..sdeh + suke dengan katun nie..

Apa impian dan harapan 5 tahun lg?

al_hakim said...

=)

Huda Diaz said...

harapnya sang kekasih tahu :)

BiQa HatmiN said...

@ainol akasyahHAHA...SEDIH SUKE..JADI SESUKE...

BiQa HatmiN said...

@al_hakimtq sebab izin share :)

BiQa HatmiN said...

@Huda Diazharap dia tahu... kalau tak tahu confirm dah cari lain.. haha

aimie amalina said...

alhamdulillah
sejuk je mata mmbace
=]

dong dong23 said...

celine handbags
oakley vault
michael kors outlet
ray ban sunglasses outlet
ghd hair straighteners
gucci handbags
coach outlet store online
lebron james shoes
louis vuitton outlet
cartier watches
fitflops sale clearance
kate spade
coach outlet
louis vuitton
louis vuitton outlet
toms shoes
louis vuitton outlet
nike uk
louis vuitton outlet
jordan 13
longchamp handbags
michael kors outlet clearance
michael kors handbags
cheap oakleys
jordan shoes
louis vuitton
michael kors outlet clearance
air max 90
coach outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
true religion jeans
nike air force
oakley sunglasses
tiffany outlet
christian louboutin outlet
replica watches for sale
nike air max
coach outlet
20167.12wengdongdong

Yaro Gabriel said...

www0716

coach handbags
canada goose outlet
nike blazer pas cher
golden goose sneakers
air jordan 4
cheap football shirts
balenciaga sneakers
christian louboutin outlet
jimmy choo sunglasses
ed hardy clothing