Monday, October 3, 2011

RM 1,000,000 Money Drop Malaysia


Korang tau tak pasal program ni??
Aku tau jugak lah..dan teringin nak masuk tapi tak ada masa..haha
Aku pernah tengok money drop Singapore and negara lain..pergh!
memang best la permainan ni..dan yang paling best bila korang hilang semua duit.hahaa kejam gila!

Setakat ni audition kat Penang and JB dah lepas..so apa kata korang try ushar next port untuk audition benda ni.. aku tak masuk tapi aku tak sabar nak tunggu dan lihat soalan yang susah gila bakal dikeluarkan..(general knowledge je pun)

Ni link untuk tinjau pasal program baru astro :

4 comments:

Boku no Blog said...

Salam Ziarah,..
Pingin punya uang sebanyak tu,..

KaK LimAh Si SupiR said...

huiiiiiii..$$$$$$$

BiQa HatmiN said...

Adui kak limah ni memang mata duitan..dah blink2 mata tuh..haha

Anonymous said...

pesal aku tgk rancangan ni cam men judi je ek?