Tuesday, October 4, 2011

Malaysia vs Australia

          vs



HARIMAU MALAYA lawan KANGAROO...

Honestly speaking aku memang peminat ARSENAL...haha tapi sebagai anak Malaysia aku tetap sokong team Harimau Malaya. Sebab apa? sebab harimau tu cute...kangaroo pun cute...ah tidakkk... aku dalam dilema..
Ok serius, kita balik pada topik asal . Aku tak tau tahap semangat kesukanan korang tapi kalau tanya aku memang tak gerak aku kalau tengok bola. Lagi-lagi bila SAFEE SALI turun padang... fuh macam Mokhtar dahari pun ada jugak dia ni..

SO info yang dapat dikutip di sekitar bandaraya tentang perlawanan ni :

Perlawanan Persahabatan Antarabangsa
MALAYSIA vs AUSTRALIA
Stadium Canberra ,Australia
7 Oktober 2011 (Jumaat)
6.00 petang waktu Malaysia.

Senarai pemain yang mungkin diturunkan 

GOL: 
Khairul Fahmi
Farizal Marlias
Norazlan Razali
(Sarbinee tak terpilih kot)

PERTAHANAN:
Asrarudin Putra Omar
Faizal Muhamad
Farisham Ismail
Mahali Jasuli
Mohd Fadhli Shas
Mohd Muslim
Mohd Zubir Azmi
Norhafiz Zamani Misbah
Shahrom Kalam

TENGAH:
Amar Rohidan
Baddrol Bakhtiar
Joseph Kalang tie
K Gurusamy
Khyril Muhymen
S Kunalan
Syahrul Azwari
Wan Zaharulnizam

PENYERANG:
Izzaq Faris Ramlan
K Reuben
Norshahrul Idlan Talaha
Safee Sali
Shahrizal Saad
Yong Kuong Yong


HA?? Kenapa ramai yang aku tak kenal?? 
Ok lah papehal pun harap team Malaysia membanggakan lah yer...Gudluck Harimau Malaya..

p/s: yang highlight tu aku kenal..haha