Tuesday, October 11, 2011

Jom Join Contest Header Menarik PAK JOE


Ohoi,hoi.... haha..
First time nak try join contest ni..kebetulan Pak Joe dah ajak so apa lagi jom la...

Hadiahnya topup!! haha..byk tu RM 30 hengget...RM 20 Hengget and RM 10 hengget (dpt ni pun ok)

Disini, aku masukkan header aku yang tak de lah cun sgt tapi boleh la...hehehe


Macamne pak joe?boleh menang ker?hahaha...

Oklah, nak tag sape ek...hmmm


Ha,korang punya header lagi cantik... aku tag ni..aku tag..huhu

6 comments:

Arif Aiman said...

ahaaa...goodluck! sy tak da header nak dicontestkan ;p

BiQa HatmiN said...

@Arif Aiman
tqaiman :)

cerita best said...

tq la sbb join contest pakjoe....sori pakjoe x leh bg tau...kalo ada mmber2 ajak la join sekali klo mmber awk mng boleh gak share duit topup hahaha

teh o beng said...

nk juin pon xde creativity..hehe

cerita best said...

contest ini dh pun tutup sla masuk link nie http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/11/contest-telah-ditutup.html untuk pengetahuan lanjut..msuk tau jgn x msk lak hahah

cerita best said...

pemenang contest header menarik telah diumum sila tgk sini http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/11/attention-please-pengumuman-pemenang.html kowt2 la header blog nie pemenang nya dapat jugak hadiah