Tuesday, October 25, 2011

Komik HANTU LAPAR

Tajuk: Hantu Lapar
Director: BiQa
Pelakon:Hero: PHAT
Heroin: MIA
Hantu Lapar: SAFWANMAHZIN
Adik Hantu: AISYA
Dibantu Oleh : HUDA DIAZ sbg Hantu Sedih























Ha... macam mana? Sorry la benda ni buat suka2..kadang2 xbest ke ape ke..aku mintka maap.huhu
So setel sudah penantian komik hantu lapar ni.. Thanks korang yang join2 segmen hantu lapar .. dan dengan adanya segmen2 macma ni harap2 kita sesama blogger dapat mengeratkan silaturahim dan menambah kenalan.. Kepad yang membaca tQ so much..haha (macam retis plak)

Jadi penghargaan pada mereka..disini aku review kan link blog diorang ... gi lah kenal2 eh...




p/s: Kalau nak view cantik mcm biasa lah click je gambo2 tu..leh feel ckit baca beso2..daa~


(credit to goanimate.com)

35 comments:

Arif Aiman said...

oke.. i hv fun reading it :p

cik leya said...

best :) menghibur lah

Aisya said...

hehe. best jgk ! tp tak puas lor. ngee ;p

Acik said...

waaa .. hebat! saya suka! :)

dr kelab blogger, saya folo sini. folo me back yaw! :)

BiQa HatmiN said...

@Arif Aiman TQ aiman..

BiQa HatmiN said...

@cik leyaTQ :)

BiQa HatmiN said...

@Aisya alamk tak puas kenapa? watak ckit sgt ke?haha.. kene wat hantu lapar 2 la kalau tak puas.haha

BiQa HatmiN said...

@Acik TQ acik..i will follow u..hehe

Aisya said...

@BiQa HatmiN haha. tak, jln cerita pendek. tgk2 ea eh dah habis. hehe ;p btw, gud job ! :)

Aisya said...

bole amik gmba ni utk review? if u dont mind :)

BiQa HatmiN said...

@Aisyaboleh2 silakan...memang untuk dikongsi bersama....hehehe..

Huda Diaz said...

haha baik nya hantu sedih! :D
ingatkan nak buat cerita bersiri. tak puas membaca :b

BiQa HatmiN said...

@Huda Diaz haha..sorry la.. ada perkara menghalang..keadaan laptop tidak berapa sihat dan mengganggu pembikinan komik.. mungkin ni karya akhir..haha.. dah nazak dah laptop usang ni.

Phat said...

best2 ...mmg terbaik..nanti direct cite lain lak ye biqa

ParkAir said...

Jadi hantu tu mati lagi sekali la ye. Dia akan jadi hantu yang lagi lapar la kalu gitu..

yana halim said...

ada sambungannya tak?

BiQa HatmiN said...

@ParkAir kalau tu..kene tunggu lah kot2 ada nak buat siri ke 2..hehe

BiQa HatmiN said...

@yana halim sambungan tu tgk permintaan..haha..

Rosalia said...

ske citer ni.hahah

BiQa HatmiN said...

@Rosaliatq :) hehe

FarhanahAdzlan said...

untunglaa reti buat komik camni..

saya tangan keras..xreti..

reti baca je..

btw memang suka sumer bnda yg ada dlam blog ni=)

BiQa HatmiN said...

@FarhanahAdzlaneh tq...sudi explore blog ni.. tgn sy pun kdg2 keras xmenjadi..tp dengan bantuan software boleh la ckit2.haha

----- ----- said...

yg last jerw fhm...:)

NINJA Crew

Ezad Skytech said...

hee..kalau sy..belum tentu lagi boleh buat macam ni...heee~

kesian hantu tu ye...haha~

Mia Meymi said...

hehe..bestla cite ni..:)
leh wat mia tersenyum2..hhehe..:p
thanks biqa..:)

BiQa HatmiN said...

mia sengih2...haha@Mia Meymi

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..dah release. bole tahan..boley cuba hantar masuk TV ni. bole menang award...ekeke (^_^)

BiQa HatmiN said...

@Kongsi Apa2 Ajealmk admin...mcm ni xlepas msuk tv..standard katun budak2 jer.huhu

Mia Meymi said...

mia copy. hehe
http://miameymi.blogspot.com/2011/10/komik-hantu-lapar.html

Phat said...

biqa phat nak amik cite ni nak post kat blog phat bleh?

BiQa HatmiN said...

tq mia @Mia Meymi

BiQa HatmiN said...

@Phat ambik lah...hehe

safwanmahzin said...

lawak dan sangat comel la citer ni.haha....bestnya..biqa nanti wat la lagi k.hahaha....tq biqa....=)

safwanmahzin said...

bqa kalau wat panjang lagi kan best..ada 2-3 post..haha

dong dong23 said...

abercrombie & fitch
christian louboutin flats
kate spade
coach outlet online
michael kors outlet online
north face outlet
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
adidas nmd
cheap jordans
replica watches
beats wireless headphones
adidas originals
polo ralph lauren outlet
coach outlet
lebron james shoes 13
coach outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
true religion outlet
ray ban sunglasses
true religion shorts
cheap jordans
toms shoes
michael kors purses
nike factory outlet
kevin durant shoes
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
louis vuitton handbags
adidas originals
toms shoes
michael kors outlet clearance
nike roshe flyknit
ralph lauren polo
kobe bryant shoes
air jordans
timberland boots
20167.12wengdongdong