Monday, October 24, 2011

Pendedahan Karakter Watak Hantu Lapar

Tajuk: Karakter Pelakon
Idea: BiQa

p/s: Tikus tu cuma pelakon pembantu je dalam scene seram sejuk nanti..haha


So, ada 4 watak dan ada beberapa calon yang mungkin terpilih...

Hero:

Heroin:

Hantu Lapar:

Hantu:

Ok , ni lah bakal2 calon watak hantu lapar tu nanti..ok kepada semua, maaf kerana segmen telah ditutup awal sebab aku rasa kalau lama sangat nanti xbest plak kan..Kepad ayang dah sertai, thanks. Insya allah malam ni aku umumkan siapa yang berjaya dapatkan watak2 tu.haha poyos gila..

p/S: Kepada http://zattyhugugura.blogspot.com/ maaf sebab tak dapat nak detect blog anda.. dia kata dah remove.tak tau kenapa..and kalau ada yang tercicir bgtau k. tunggu keputusan malam ni.

18 comments:

Arif Aiman said...

eh.. ? watak umum malam ni.. cerita.. ?

menunggu :p

BiQa HatmiN said...

cerita hantu lapar la..hehe

Mia Meymi said...

HEHE.. nama mia ade laa.. hee
jum singgah ..

http://miameymi.blogspot.com/2011/10/tercalon-dalam-segmen-mencari-watak.html

Huda Diaz said...

hee, best la. dapat juga merasa jadi hantu haha :D

BiQa HatmiN said...

@Mia Meymi gudluck yer.hehehe...

BiQa HatmiN said...

@Huda Diaz belum lagi lah..tunggu malam ni...hehehhe..kalau ada rezeki leh la letak nama kat hantu tu.haha

safwanmahzin said...

xsaba nak tunggu malam ni.....tq cik biqa..=)

BiQa HatmiN said...

@safwanmahzin tunggu.... hehe terpilih atau tidak bergantung pada nasib..hehe

MissVanilla said...

erkk...bila ye nak jadi heroin hehe...

Phat said...

tq ye biqa sebab phat tercalon

BiQa HatmiN said...

@MissVanilla watak heroin ramai gak nak tu..haha hero tak ramai.haa

BiQa HatmiN said...

@Phat
welcome phat:)

PinQib said...

wat novel ke wat ape ni??

BiQa HatmiN said...

pinQib wat komik je..suke2..

Arif Aiman said...

bukan.. watak malam ni.. cerita bila pulak.. ?

tak kisah la bila.. semua entri bika aiman baca. haha :p

BiQa HatmiN said...

@Arif Aiman terharu la..tq aiman sudi baca entry kat blog ni..haha... cerita?? surprise lah...haha

Huda Diaz said...

belum lagi????
merajuk ahh
:(
haha

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wah...good luck semua!!

Lega hadiah kita dah sampai kat pemenang…