Tuesday, October 18, 2011

Cinta Superhero Contest Winner

tadaaa! haha.. akhirnya dah tau dah cinta superhero ni mcm mana.. walaupun penyertaan tak seberapa tapi aku tetap hargai daya usaha keras peserta yg memerah otak pikirkan jalan cerita tu.. susah kan?? xpe pasni bg contest senang ckit.hahaha...So disini aku umumkan jalan cerita mana yang berjaya menjadi cerita komik cinta superhero aku :)


Pemenang UTAMA:

Hadiahnya ialah: Seekor angry Bird warna MERAH!!!



Pemenang Kedua:

Sebabkan cerita beliau juga menarik maka beliau bakal mendapat seekor angry bird yang kecil ckit..hehe 
Ia menggantikan watak superhero kerana beliau telah bersusah payah pikirkan cerita.hehe

Pemenang Ketiga:

Fieza jugak bakal menerima cenderahati berupa angry bird...


Untuk itu thanks kepada yang join dan tahniah! Sila emailkan alamat dan nama penuh korang ke snsabikah@gmail.com bagi tujuan penghantaran..


cerita korang memang best tapi aku terpaksa pilih satu jer...so harap lepas ni ramai lagi lah akan join contest...hehehe

nantikan hadiah korang yang tak seberapa sebagai tanda penghargaan dari Aku Punya Cerita..

10 comments:

Arif Aiman said...

wahh.. ahaa.. tahniah kepada pemenang :p

Haniada said...

Wah.. kite menang tempat kedua lah.. hehe :)

BiQa HatmiN said...

@Haniada

tahniah... hadiah insya allah akan sampai tak lama g..maaf atas kesulitan.hehe

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

saya dah terima .. terima ksih sekali lagi .. :D

http://nidiafantasie.blogspot.com/2011/11/perhatian-kepada-biqa-hatmin-alin.html

dong dong23 said...

coach outlet
nike blazers
nike air huarache
jordan retro
christian louboutin shoes
michael kors handbags
cheap jordans
louis vuitton handbags
nike uk
kate spade
cheap oakley sunglasses
mont blanc pens
kobe 9
true religion jeans
giuseppe zanotti
celine handbags
vans shoes outlet
true religion
gucci outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet
designer handbags
nike free run
rolex watches
michael kors outlet
nike uk
ralph lauren
michael kors handbags
oakley outlet
jordan 4
michael kors outlet
louis vuitton
vans shoes
louis vuitton handbags
gucci outlet
michael kors outlet
timberland outlet
nike air jordan
adidas shoes
adidas ultra boost
20167.12wengdongdong

Yaro Gabriel said...

www0716
michael kors handbags
jack wolfskin
canada goose outlet
yeezy boost 350
fingerlings monkey
cheap snapbacks
coach outlet
michael kors outlet
indianapolis colts jerseys
le coq sportif shoes










zzyytt said...

ferragamo belt
kd 11
balenciaga speed
coach outlet
michael kors outlet online
huarache shoes
chrome hearts
jordan 4
adidas ultra boost 3.0
yeezys

Cara Mengobati Penyakit Trigliserida Tinggi said...

the article is very petrifying, hopefully it can be useful and an important lesson

Pengobatan Penyakit Polip
Cara Mengobati Syaraf Kejepit
Cara Mengobati Paru-Paru Basah
Cara Mengobati Penyakit Herpes
Cara Membasmi Penyakit Kudis
Cara Mengobati Kanker Usus Besar

Cara Mengobati Penyakit Ambeien said...

Very Nice Blog Updation Keep Updating !!

Pengobatan Kelenjar Tiroid
Pengobatan Penyakit Sinusitis
Pengobatan Varises dengan Bahan Alami
Obat Radang Dinding Rahim
Obat Penyakit Miom dan Kista
Cara Mengobati Penyakit Kencing Nanah