Tuesday, October 18, 2011

Cinta Superhero Contest Winner

tadaaa! haha.. akhirnya dah tau dah cinta superhero ni mcm mana.. walaupun penyertaan tak seberapa tapi aku tetap hargai daya usaha keras peserta yg memerah otak pikirkan jalan cerita tu.. susah kan?? xpe pasni bg contest senang ckit.hahaha...So disini aku umumkan jalan cerita mana yang berjaya menjadi cerita komik cinta superhero aku :)


Pemenang UTAMA:

Hadiahnya ialah: Seekor angry Bird warna MERAH!!!



Pemenang Kedua:

Sebabkan cerita beliau juga menarik maka beliau bakal mendapat seekor angry bird yang kecil ckit..hehe 
Ia menggantikan watak superhero kerana beliau telah bersusah payah pikirkan cerita.hehe

Pemenang Ketiga:

Fieza jugak bakal menerima cenderahati berupa angry bird...


Untuk itu thanks kepada yang join dan tahniah! Sila emailkan alamat dan nama penuh korang ke snsabikah@gmail.com bagi tujuan penghantaran..


cerita korang memang best tapi aku terpaksa pilih satu jer...so harap lepas ni ramai lagi lah akan join contest...hehehe

nantikan hadiah korang yang tak seberapa sebagai tanda penghargaan dari Aku Punya Cerita..