Sunday, October 2, 2011

Main Muzik Online

Sejak akhir-akhir ni aku rasa boring di siang dan malam hari..haha.. walaupun xde lah boring sangat aku tetap mencari cara nak hilangkan boring ni... so apa kata korang ikut aku main muzk online.nak beli tak mampu so berangan je lah jadi pemain muzik....hehehe


kalau korang nak main muzik..ada lah beberapa ekor alatan muziknya..tapi aku nak share yang biasa aku main dan berangan sambil dok menekan-nekan keyboard laptop ni..hahaha...

Keyboard
Drum
KLIK SINI



4 comments:

Sha said...

hoho..best jgk..bosan2 bley picit2 menda alah nih..

BiQa HatmiN said...

haha..betul2 leh main lagu bruno mars lagi.haha

KaK LimAh Si SupiR said...

drum ad takk biqa ^_^

BiQa HatmiN said...

drum? ha jap eh kak limah..hehe