Friday, October 21, 2011

Segmen Jika Dia Kekasihku

Malam2 jumaat ni aku rasa hari yang tenang je kat luar sana..memang best kalau berangan!!
Jalan punya jalan jumpa dengan blog PM ni. Ada segmen lah!!!!
Menepati citarasa mood aku malam ni.. so tanpa berlengah aku nak tunjukkan wajah yang sekian lama terpendam dalam hati..pewitttttttttt !

TADAAAA!!!!!



FAHRIN AHMAD!

ha, aku rasa ni lah pilihan yang aku ada...sebab ramai dah jadi laki org...taknak bermadu!!!!!!! hahaha
Muka PM mcm FA ker??haha 

Nak tau kenapa aku pilih FA???
1. Sebab dia hensem
2. Sebab dia kacak
3. Sebab dia taffffffff
4. Sebab dia macho
5. Sebab dia adalah Fahrin AHmad..

sebab tu tak penting sebab aku cuma dapat tgk luaran dia je..so dalaman belum kira lagi tu... maksud aku budi pekerti tu nanti lah...ye FA.hahaha

KALAU FA jadi kekasih aku....hmmm..senang je..aku dengan COOL nyer ajak dia kawin setel problem... 


so JIKA DIA NI JADI KEKASIH AKU .... PM restu tak hubungan kami?kahkahkah...

sekian sahaja penglibatan dalam segmen ni... korang semua kalau mau join KLIK je kat nama PM or BANNER atas tu ok ...

Sambil tu aku nak tumpang iklan ckit..korang sudi2 lah join segmen aku untuk cari watak Hantu dan pelakon lain...hahaha KLIK SINI


8 comments:

Pendamba Mawar said...

mekasih join. insyallah dalam masa terdekat PM akan join segmen awak.terima kasih..nama akan berada di sidebar

BiQa HatmiN said...

@Pendamba Mawarhehe xpe PM... anytime free n berminat leh la join,.kalau x pun xpe,,,dah dtg jguk blog ni kira thank you sgt :)

cik Atiera said...

hehe..
fahrin ahmad tue...

jom baca Aien punya cerita pulak..
http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/10/jika-dia-kekasihku.html

Eyra Daniel Arshad said...

fahrin ahmad sngat sweet okeyh..untungla..hehehehehex..=)

BiQa HatmiN said...

untunglah....kalau dapat.haha

tehateha said...

bagus2...buatan malaysia...hahaha...

aimi said...

fuyoo... abg bdn sasa...ahahhaha.. xminat r dye ni.. =)

BiQa HatmiN said...

@aimi
hahaha..no choice...kahkah...