Friday, October 21, 2011

Cabutan Bertuah Little Colour Shop

ha..ni lagi best...LUCKY DRAW!!!

LCS macam menarik je buat cabutan betuah...so nak try luck la kali ni.. jeng jeng jeng..tarikh tutup hari ni..agak2 diterima ke??



ok hope dapat la cabutan bertuah tu..dah last minute baru jumpa ni..nak tag



kalau diorg sempat melihat keindahan colour ni lah...jommmmmm


klik la banner tu ata Little Colour Shop


5 comments:

Jiya said...

salam.. mekaseh sudi join cabutan bertuah..

tp jiya akan buat penapisan peserta

cek sini yea

http://littlecolourshop.blogspot.com/2011/10/minta-perhatian-yea.html


apa2 pon good luck :D

Arif Aiman said...

ahaaa..tenkiu tag.. .tp.. tak smpat join :p

BiQa HatmiN said...

@Arif Aiman tu lah semalam jumpa pun dah lambat ..try je la... tgk2 blog LCS..mana tau nak shopping ke..hehe

Jiya said...

Salam...

esok hari terakhir untuk penapisan peserta... Janganlupa linkkan blog LCS atau letak badge LCS yea untuk anda melayakkan diri dalam cabutan bertuah LCS

http://littlecolourshop.blogspot.com/2011/10/minta-perhatian-yea.html

Jiya said...

jiya pon dah... hehehee.. macehh :D